Знаменитости, които “крият” половинките си

Някои знаменитости не се стесняват да говорят за връзките си, да качват постове в социалните си мрежи с мили пожелания за празниците на половинките си или пък за се появяват заедно с тях на публични събития. Други обаче предпочитат да държат личния си живот далеч от светлините на прожекторите, дори когато спътниците им в живота също са популярни лица. Ето 10 такива примера.
Дженифър Лорънс и съпруга ѝ Кук Марони
Двамата се запознават през 2018 г. и само по-малко от година след това актрисата приема предложението за брак. В интервю тя споделя, че Кук Марони е и неин най-добър приятел, с когото иска да се обвърже законно.
“И за щастие съществуват документите. Това е най-великото. Намираш любимия си човек на планетата и му казваш: “Не можеш да си тръгнеш!” Дженифър Лорънс и съпруга ѝ Кук Марони посрещат сина си Сай през февруари 2022 г.
Марго Роби и съпруга ѝ Том Акърли
Преди да се оженят, те са били доста добри приятели. Въпреки че е била влюбена в Том Акърли, Марго Роби първоначално се е страхувала да му признае, защото не е искала да развали приятелството им. Осен това се е притеснявала, че той няма да отвърне на чувствата ѝ.
В крайна сметка обаче му признава и се оказва, че любовта им е взаимна. Двойката сключва брак през 2016 г. на частна церемония в Австралия.
Ема Стоун и съпруга ѝ Дейв Маккари
Актрисата среща бъдещия си съпруг за първи път през 2016 г., когато за втори път взима участие в известното американско предаване Saturday Night Live. Тогава тя изпълнява един от скечовете, на които той е автор, и явно оттогава започват да прехвърчат искри.
Двамата се сгодяват през 2019 г., а година по-късно вече са женени. През 2021 г. пък се ражда първото им дете – момиченце на име Луиз Джийн Маккари.
Мерил Стрийп и съпруга ѝ Дон Гъмър
Въпреки че са женени вече от цели 45 години, Мерил Стрийп не говори много за съпруга си Дон Гъмър. Понякога обаче ходят на събития заедно. Запознават се през 1978 г., когато актрисата все още превъзмогва загубата на гаджето си Джон Казале, който почива от рак.
Мерил Стрийп и Дон Гъмър обаче се женят шест месеца след като се запознават. Вече имат и четири деца.
Кейт Бланшет и съпруга ѝ Андрю Ъптън
За Кейт Бланшет и Андрю Ъптън любовта не се случва от пръв поглед. Нито от втори. След като се запознават, и двамата нямат особено добро мнение за другия. “Той мислеше, че съм странна, а аз смятах, че е арогантен”, разкрива актрисата в свое интервю за Vanity Fair през 1999 г. Чувствата им обаче рязко преминават от единия в другия полюс.
“Това просто показва колко можеш да сгрешиш”, добавя още Кейт Бланшет. Тя и Андрю Ъптън се сгодяват три седмици след началото на връзката си, женят се през 1997 г. и им се раждат четири деца.
Ед Шийрън и съпругата му Чери Сиборн
Двамата се познават още от гимназията, но след като завършват, пътищата им се разделят. Музикантът тръгва по турнета, а тя заминава да учи в университет. През 2015 г. обаче съдбата отново ги свързва и три години по-късно вече са женени. Церемонията им е скромна, но специална.
“Направихме го през нощта в произволен ден в средата на януари насред нищото. Никой не знаеше, никой не дойде. Запалихме свещи, оженихме се, върнахме се и хапнахме къри”, разказва Ед Шийрън в епизод от подкаста Table Manners with Jessie Ware.
Пол Ръд и съпругата му Джули Ягер
Актьорът и бъдещата му съпруга може и да се срещат в офис, но любовната им история е като от романтичен филм. “Тя беше първият човек, когото срещнах в Ню Йорк”, спомня си Пол Ръд в интервю за Marie Claire UK през 2018 г.
Той разказва още, че са започнали да си говорят и така е открил, че в дамата срещу него има зрялост. Тя е преживяла трагедия в живота си, той също и по този начин разбира, че Джули Ягер не е момиче, а жена. През 2003 г. двамата вече са сгодени, а три години по-късно им се ражда първото дете. След още четири години пък и второто.
Снуп Дог и съпругата му Шанте Броудъс
Двамата всъщност се познават още от гимназията. Шанте Броудъс не крие, че дори още преди Снуп Дог да стане музикант, заедно с приятелите ѝ са му били фенове и са си споделяли мнението за песните му.
А вече след като славата на рапъра нараства, Шанте продължава да е до него, да го подкрепя и да му помага в работата. Заедно имат три деца – Корде (28 г.), Кордел (26 г.) и Кори (23 г.).
Джулия Робъртс и съпруга ѝ Дани Модер
Те се запознават през 2000 г. на снимачната площадка на “Мексиканецът”. Във филма Джулия Робъртс си партнира с Брад Пит, а Дани Модер е оператор. Тъй като по това време обаче и двамата са обвързани с други хора, искрите пламват по-късно.
На 4 юли 2002 г. си казват заветното “да”, а три десетилетия брак и три деца по-късно актрисата не крие, че да се ожени за Дани Модер е най-добрият избор, който някога е правила. “Сякаш иначе животът ми никога нямаше да бъде същият по най-невероятния, неописуем начин”, споделя Джулия Робъртс в епизод от подкаста на колежката си Гуинет Полтроу.
Кристина Агилера и годеника ѝ Матю Рътлър
Актрисата и певица среща любовта на живота си на снимачната площадка на филма “Бурлеска” през 2010 г. Четири години по-късно приема предложението за брак на Матю Рътлър, но до сватба така и не се стига.
“Нашата любов е достатъчно сигурна и нямаме нужда от сватба, за да я докажем”, разкрива Кристина Агилера пред People. Тя и половинката ѝ са фокусирани върху грижите за дъщеря си Съмър Рейн (8 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истинската "звезда" на коронацията

Как ще протече коронацията, какви тоалети ще изберат най-популярните членове на кралското семейство, кои гости ще присъстват, как ще се държи принц Хари – всичко това бяха сред популярните въпроси, свързани с отминалата миналия уикенд коронация на крал Чарлз. Ние обаче бихме попитали “Ще успее ли принц Луис отново да […]

Subscribe US Now