Защо Камила Кабейо не използва приложения за запознанства

Измина около година от раздялата между Камила Кабейо и Шон Мендес, които бяха една от най-сладките популярни двойки.
За цялото това време обаче нито Шон, нито Камила успяха отново да намерят любовта. Е, изпълнителката бе свързвана с Остин Кевич, създателят на приложението за запознанства Lox Club, но не е сигурно дали между тях има нещо по-сериозно.
В интервю за предаването на Дрю Баримор – The Drew Barrymore Show, Камила Кабейо казва, че и тя е прибегнала до услугите на приложение за запознанства. Но не го е използвала кой знае колко, защото само след един ден е решила да изтрие профила си.
Изпълнителката споделя, че чрез приложението си е писала с момче, което твърди, че е от Нешвил и е музикант. Но през цялото време Кабейо е била разтревожена от мисълта, че намеренията на този човек може да не са добри и просто да иска да се възползва от нея по някакъв начин.
Камила Кабейо загатва, че най-добрият начин човек да срещне любовта е чрез общи приятели, защото по този начин те са проверени и може да им се има доверие до някаква степен, пише E! Online. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Здравословният проблем на кралица Летисия

Свикнали сме да виждаме испанската кралица супер елегантна по всеки повод, обикновено съчетала рокля с обувки на висок ток. Затова и преди няколко дни ни изненада с тоалета, който беше избрала за заминаването си след официално посещение в Германия. Летисия се появи редом съпруга си крал Фелипе в последния си […]

Subscribe US Now