Андреа съвсем му отпусна края, пусна се по щръкнали зърна ВИДЕО 18+

Колкото и хейт да вали по адрес на Андреа, това няма да промени стила й да скандализира с голи и провокативни снимки от профила си в социалните мрежи.

Поредната порция е под формата на видео, в което тя директно показва щръкналите си зърна без капка свян. Е, едва ли се учудвате за последното предвид предходните й стотици снимки и видеа в сходен вид. Но все пак, вижте и преценете сами проявата й.
Андреа показа семейството си: За такава сплотеност си мечтаеше с Кобрата СНИМКИ

Наскоро Андреа показа за какво всъщност истински си мечтае в живота, което няма нищо общо с провокативните голи кадри в профилите й. И неслучайно често феновете й не разбират как така и едното, и другото са валидни.
Андреа хвърли бомба, ето кой върти мръсните игрички в бранша ВИДЕО
“Прекаляваш с тия тъпотий, а иначе в интервютата си света вода ненапита! Имам чувството, че имаш би полярно разстройство”, гласи един от многото коментари по адрес на фолкпевицата, този път заради актуалната й доза провокативен сексапил./show.blitz.bg  

Източник: blitz.bg
Next Post

Пищна сватба в йорданския кралски двор

Още от края на миналото лято се знаеше, че през 2023 г. в йорданския кралски двор предстоят цели две сватби – на престолонаследника принц Хюсеин и на сестра му принцеса Иман. Въпреки това, когато миналата седмица беше съобщено, че Иман се омъжва на 12 март, новината беше изненадваща. Сватбата премина […]

Subscribe US Now