Това ли е новата 19-годишна приятелка на Леонардо ди Каприо

Откакто се раздели с Камила Мороне, името на Леонардо ди Каприо се спряга с различни жени. Една от последните, за които се заговори след Джиджи Хадид, беше 23-годишната Виктория Ламас – една от трите дъщери на Лоренцо Ламас (“Ренегат”) от четвъртата му жена Шона Санд.
Сега обаче името на Леонардо ди Каприо е спрягано с дори още по-младо момиче. Ди Каприо беше забелязан на парти за издаване на мини албума на Елбони Райли, седнал до израелския модел Еден Полани. Полани е на 19, а Ди Каприо – на 48.
Ди Каприо е известен със своята склонност да излиза с много по-млади от него жени, нито една от които не е над 25 години, въпреки че той самият вече не е първа младост. Актьорът и Камила Мороне, също модел, се разделиха след четиригодишна връзка. Мороне беше навършил 25 години само месеци по-рано. Майката на Мороне е с две години по-млада от Ди Каприо. Пристрастията на Ди Каприо към по-млади жени го превърнаха в обект на подигравки през последните години и предполагаемата му връзка с 19-годишна не направи изключение.
“Приятелката на Леонардо ди Каприо е толкова млада, че опитът й в гимназията е прекъснат от COVID-19”, пишат някои в Twitter, а други добавят: “Ако не знае “Кой натопи Заека Роджър”, твърде млада е за теб”, като с това имат предвид анимационния филм от 1988 г. Трети пишат: “Настоящата приятелка на Ди Каприо е на била на -7 години, когато излезе “Титаник”.
И въпреки убедеността на редица медии и фенове на актьора, че Еден Полани е новото му гадже, според TMZ това, че двамата са един до друг по време на събитието, не означава нищо. Те се позовават на техен източник, според който Леонардо ди Каприо и израелския модел нямат връзка, а случайно стоят един до друг.
“Това, че Лео говори или да седи с момиче, не означава непременно, че се среща с нея”, категоричен е източникът на изданието.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето какво се случва в живота на Морунов от "Игри на волята" СНИМКИ

Димитър Морунов може и да не спечели трети сезон на “Игри на волята”, но се превърна в любимец №1 на публиката. Пожарникарът изпъкна със скромното си поведение, доблест, смелост и честност. Все качества, които той притежава в живота, а това са неща, които му носят само позитиви. Пожарникарят с добро […]

Subscribe US Now