Мис България, която вече не крие, че също е ставала жертва на насилие

Провокирана от случая на Дебора от Стара Загора, която беше пребита, остригана и нарязана с макетно ножче, носителката на титлата Мис България 2020 Венцислава Тафкова за първи път сподели, че като тийнейджърка тя също е била жертва на насилие.
Първо в стори в Instagram, а след това и пред NOVA, родната миска показа снимка на белег на лявата ръка, за който разяснява, че също е от макетно ножче.
“Моето е нищо. Не са 400 шева. Бях на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в ръката и се разминах на половин милиметър от това да не мога да си движа ръката си цял живот и знаете ли какво изпитваш в този момент? Срам”, пише в част от изявлението си Тафкова.
В интервюто тя обяснява, че е получила травмата от първата й любов, който по думите е бил по-голям от нея с две години. Венцислава не крие, че ѝ е трудно да говори за това, но според нея е наложително да го прави, защото трябва да се даде повече гласност на тази тема и да се вземат мерки, тъй като все повече момичета са подложени не само на физически, но и на психически тормоз, за който си мълчат. 
Тя разказва, че вече не се срамува от белега си и затова е решила да говори, особено след вълната от протести и съпричастност в цялата страна. Мис България 2020 г. смята, че публичните личности имат какво да кажат и не трябва да мълчат. Особено след като е видяла колко много момичета ѝ пишат в социалните мрежи, обяснявайки, че те също са жертви на физически и психически тормоз.
“Сблъсках с доста голям тормоз в тийнейджърската ми възраст – побои от момичета, заплахи за заливане с киселина. Винаги съм била хубавелката, на която й се получават по-лесно нещата и това дразнеше момичетата. За жалост, за злобата и агресията няма години, няма възраст. Но вече не изпитвам срам. Осъзнах, че това не е срамно, а напротив, трябва да даваме пример”, казва още моделът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хайди Клум няма спирка

Само преди две седмици Хайди Клум сподели щедра порция секси снимки по бански, както и такива с романтични моменти от пътуването до Сардиния със съпруга си Том Каулиц. Вчера моделът ни засипа с още кадри, на които отново можем да се възхитим на стегнатата ѝ фигура и любовта, която споделя […]

Subscribe US Now