Какво събра отново децата на Майкъл Джексън

Малко преди да се навършат 15 години от смъртта на Майкъл Джексън, трите му деца направиха нещо, което се случва доста рядко – събраха се на едно място в чегова чест. Парис, Принс и Биги Джексън се появиха на червения килим на премиерата на MJ: The Musical в Лондон.
Докато дъщерята на Краля на попа попада често в медийното внимание, нейните двама братя, които са на 22 и 27 години, предпочитат да стоят встрани от него.
Този път обаче тя облякоха черните костюми и позираха пред десетките фотографи, въпреки че по изражението им можем да заключим, че това не им е най-любимото.
А сестра им Парис Джексън за пореден път демонстрира своя бохемски стил, както и десетките си татуировки, които ефирната й рокля не успя да скрие, пише People.
Присъствието на трите деца на Майкъл Джексън на премиерата на мюзикъла идва скоро след разпространената информация, че те са в съдебна битка с баба си Катрин, а причината е наследството от популярния им баща, което все още не могат да си поделят справедливо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Ребел Уилсън е загубила девствеността си на 35 години

През последните няколко години Ребел Уилсън става все по-открита за личния си живот и това определено радва феновете ѝ, защото е рядкост някой от Холивуд да споделя толкова лични неща. Едно от новите откровения и разкрития на 44-годишната актриса е свързано с интимния ѝ живот. Пред People Уилсън споделя, че […]

Subscribe US Now