Здравословният проблем на кралица Летисия

Свикнали сме да виждаме испанската кралица супер елегантна по всеки повод, обикновено съчетала рокля с обувки на висок ток. Затова и преди няколко дни ни изненада с тоалета, който беше избрала за заминаването си след официално посещение в Германия.
Летисия се появи редом съпруга си крал Фелипе в последния си ден в страната, облечена в костюм с панталон с мъжка кройка, както и обувки “оксфорд” с равна подметка.
Както обичайно, 50-годишната кралица изглеждаше стилно, но все пак тоалетът предизвика някои коментари. От испанското издание Vanitatis обаче бързо дадоха да се разбере причината да виждаме Летисия в равни обувки.
Преди време самата тя е признала пред пресата, че страда от неврома на Мортън. Това е ортопедично състояние, при което е възпален нервът между трети и четвърти пръст на крака. Най-честата причина за него е носенето на тесни и с висок ток обувки.
Съпътствано е със силна болка, парене и изтръпване на стъпалото – явно точно това е изтърпяла кралицата на 12 октомври, Националният празник на Испания, по време на който тя прекара час и половина на крак в обувки на висок ток, припомнят Vanitatis.
Затова и няма нищо необичайно все по-често да виждаме Летисия в равни обувки или такива със средно висок ток – в каквото и да е обута, със сигурност ще е елегантна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Полицай смачка силиконовите гърди на участничка във "Фермата" СНИМКА

Една от участничките във “Фермата” едва не остана без най-привлекателните си атрибути. Бившата хандбалистка Камелия претърпя инцидент, който сериозно застраши силиконовите й импланти. Драмата се разигра по време на игра на народна топка, след като полицаят Евгени се прицели в риалити героинята с огромна сила. Топката излетя от ръцете му и […]