Как изглежда гаджето на Айлин от “Ергенът”

Безспорно Айлин Бобева бе една от най-красивите участнички във втория сезон на “Ергенът”. Но освен външните си дадености, тя показа, че притежава и завидни умения да омагьосва мъжете. А след края на телевизионния формат разпалва фантазиите им на воля и по-силно от всякога.
По професия Айлин е модел. Именно с това продължава да се занимава и сега, а ангажиментите й са повече от всякога. По всичко личи, че освен работни ангажименти обаче, Айлин се радва и на споделена любов.
Още преди време красавицата сподели в социалните мрежи, че има мъж до себе си, като разкри, че е на 41 години и е от ирански произход.
Въпреки че е израснал в Германия, Фарид живее в България и има бизнес с парфюми. И макар че двамата са заедно от около година, участничката в “Ергенът” реши да го покаже публично едва сега.
Айлин сподели няколко снимки Instagram от рождения ден на половинката си, демонстрирайки на феновете си колко е щастлива в обятията на любимия си мъж.
“Честит рожден ден на моя скорпион, моя дявол, моята любов. Малкото момиче те обича толкова много”, написа Айлин към серията кадри, на които се вижда тортата на Фарид, както и моменти от пътуванията им по света и други радостни мигове заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Да прекараш 7 дни в ковчег под земята

YouTube отдавна е средство не само за развлечение, но и за изкарване на ужасно много пари. И MrBeast, който е един от най-популярните ютюбъри, знае това прекрасно. Джими Доналдсън, както е истинското му име, обича да се впуска в какви ли не предизвикателства, които в по-голямата част изискват наистина добра подготовка и много […]