Жената, която твърди, че е спала с 300 души за година

С развиването на социалните мрежи и платформи като OnlyFans се отдават все повече възможности за изява на по-екстравагантни хора.
Като например Ани Найт, която твърди, че е най-сексуално активната австралийка. Основното ѝ занимание е да публикува съдържание за възрастни в OnlyFans, но не скучае и през останалото време.
В предаването The Kyle and Jackie O Show Найт твърди, че в рамките на една година е имала интимни отношения с 300 мъже и жени. Тази бройка е наистина стряскаща, но 26-годишната австралийка казва, че е готова на всичко и обича да експериментира.
В радио предаването Ани Найт дори дава малко повече подробности около разкрепостения си личен живот. По думите ѝ в рамките на един ден е спала с петима различни човека, като ги намира предимно в приложения за запознанства, но признава, че има и такива, с които се вижда регулярно.

“Сексът ме кара да се чувствам добре. Целта му е да ни накара да се почувстваме добре”, казва още Найт, пише Daily Mail. Признава също така, че в много от случаите не може да дочака срещата да приключи, за да се стигне до секс. Ето защо често ѝ се случва да прави секс в тоалетни на заведения. Като твърди, че е имало един път, в който това се е случило под масата в ресторанта.
Бързото стигане до кулминацията може и да не е проблем за Ани Найт, но гушкането след секс е нещо, което не харесва и избягва. Гостуването на Найт в предаването пък е предизвикало вълна от недоволство от страна на слушатели, според които тя не е подходящ гост заради историите, които е разказала.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скандалното облекло на Кание Уест и новата му жена

В началото на годината стана ясно, че Кание Уест се е оженил за служител от компанията си Yeezy. Въпросната му нова съпруга се казва Бианка Ченсори и откакто е с известния рапър не спира да скандализира обществото с тоалетите си.  Точно като наскоро. От Daily Mail разбираме, че влюбената двойка […]

Subscribe US Now