Дуа Липа е секси русалка

Средиземноморието се оказва предпочитана дестинации на много звезди не само от Европа, но и от САЩ. Някои почиват в луксозни хотели в Сицилия, южна Италия или гръцките острови. Други предпочитат да обикалят с яхти.
Дуа Липа направи и двете. След като се наслади на “стационарна” ваканция в родната си Албания, тя се отдаде на яхтена обиколка около Пелопонес в компанията на настоящето си гадже – режисьорът Ромен Гаврас, който впрочем е от гръцки произход.
27-годишната изпълнителка на “Levitating” публикува серия снимки, на която я виждаме в няколко различни модела изрязани бански, да се къпе в морето край яхтата, да се пече по скалите и да се наслаждава на прегръдката на любимия.
В нова серия от снимки днес Дуа Липа ни показва и как почиват, когато са на сушата. Очевидно отседнали в луксозен хотел с разкошен басейн, певицата позира на фона на живописен залез, облечена в яркожълт тоалет.
Липа и Ромен Гаврас са заедно от февруари тази година, като не спестяват на последователите си снимки от щастието си. Двамата се отдадоха на дълга ваканция в южна Европа, като това е поредният им престой в Гърция в рамките на няколко месеца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кевин Костнър с нови обвинения срещу бившата си

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер продължава вече почти четири месеца и по всичко личи, че ще се проточи горе-долу още толкова. Само преди броени дни разбрахме, че дизайнерката се е изнесла от дома на актьора, но това далеч не означава, че двамата вече се разбират по-добре. По-скоро обратното. […]

Subscribe US Now