Кевин Костнър с нови обвинения срещу бившата си

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер продължава вече почти четири месеца и по всичко личи, че ще се проточи горе-долу още толкова. Само преди броени дни разбрахме, че дизайнерката се е изнесла от дома на актьора, но това далеч не означава, че двамата вече се разбират по-добре. По-скоро обратното.
От нови съдебни документи става ясно, че адвокатите на Кевин Костнър обвиняват съпругата му и нейния правен екип в разиграване. Те са поискали тя да отговори на няколко въпроса, свързани с предбрачния договор, но вместо това е избягвала да дава обяснения.
Нещо повече, Кристин Баумгартнер дори е отказвала да каже дали е разбрала или не споразумението, преди да го подпише. А това е спънка в процеса по развода, тъй като правните екипи и на двете страни се подготвят и трябва да определят валидността на предбрачния договор.
Съгласно условията в него, Кристин Баумгартнер е получила сумата от 1.5 милиона долара, която обаче рискува да загуби, ако оспори споразумението.
Адвокатите на Кевин Костнър твърдят, че възраженията на съпругата му са несериозни и тя дори твърди, че не знае какво означават стандартните правни изрази като “правна сила” и “преговори”. Това поведение от страна на Кристин Баумгартнер според правния екип на актьора е чисто и просто разиграване и тактика за забавяне на процеса и поставяне на актьора в неизгодно положение.
Тепърва предстои казусът по развода на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер да се развива. Следващите заседания по процеса са насрочени за 31 август и 1 септември, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато на Аштън Кътчър и Мила Кунис им хрумне нещо тъпо

Аштън Кътчър и Мила Кунис са решили да направят нещо, за което повечето знаменитости сънуват кошмари. Е, някои известни личности явно вече прегръщат идеята да настанят свои фенове в дома си, като Гуинет Полтроу например. В началото на месеца тя обяви, че отваря вратите на къщата си в Монтесито за нощувка […]

Subscribe US Now