Наистина ли Кейт Мидълтън се лекува в Америка

Отсъствието на Кейт Мидълтън от общественото пространство в последните месеци предизвика много въпросителни и всевъзможни спекулации. Те не спряха и след като беше съобщено, че тя преминава през курс по превантивна химиотерапия.
Последните твърдения по отношение на принцесата на Уелс са именно по повод лечението й. Потребител на Reddit пусна в онлайн платформата информация, че е Кейт е била забелязана в хотела St. Regis в Хюстън.
В тексаския град се намира центъра за онколечение MD Anderson. Още преди публикацията в Reddit в социалните медии започнаха да циркулират твърдения, че съпругата на принц Уилям е потърсила медицинска помощ в САЩ.
Аманда Мата, която поддържа TikTok канал, посветен на кралското семейство, също сподели информацията за Кейт Мидълтън и Хюстън. Явно целият този шум е накарал дворецът Кенсигтън да направи изявление по случая.
Дворецът е изпратил кратко съобщение до Houston Chronicle, че слуховете за лечението на принцесата в Хюстън не са верни. MD Anderson пък са отказали коментар, защото нямат право да разкриват информация за пациентите си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Мидълтън най-после се завръща

След дълго отсъствие от обществения живот Кейт Мидълтън се завръща. Тя ще се включи в официалното празнуване на рождения ден на крал Чарлз днес, известно като Trooping The Colour. Новината беше съобщена в Instagram профила на принца и принцесата на Уелс, съпроводена с нова снимка на съпругата на принц Уилям […]

Subscribe US Now