Стъпка напред за Зендая и Том Холанд

След като участваха заедно в “Спайдър-Мен: Няма път към дома” от 2017 г., Зендая и Том Холанд обявиха официално, че са двойка през 2021 г. и бързо се превърнаха в една от любимците ни. Наскоро Зендая демонстрира огромен пръстен на ръката си, който събуди подозрението, че двамата са сгодени. Някак естествено се заговори и че са се преместили да живеят заедно. 
От Marie Claire разбираме, че Зендая се е установила в дома на Холанд в Лондон, който той закупи преди месеци на стойност три милиона долара. Въпреки че не спестява съдържание в социалните мрежи, двойката доста ревниво пази личния си живот. Все пак Зендая наруши мълчанието за съвместното им съжителство. 
В интервю за The Sun тя разкрива как поддържат мира вкъщи: “Той е наистина добър в кухнята, което е късмет, тъй като аз наистина съм склонна към инциденти”, казва тя. “Отрано научихме, че само един от нас може да бъде в кухнята. И двамата сме маниаци на контрола, така че не можем да бъдем там заедно”, признава актрисата.
Холанд купи жилището през януари и въпреки че самата Зендая притежава свой имот за близо четири милиона долара в Лос Анджелис, двамата решиха да се установят близо до мястото, където актьорът е израснал. Сега те живеят само на няколко километра от родния му град, съобщава изданието.
От CinemaBlend пък пишат, че двойката планира да направи ремонт на стойност 311 хиляди долара, който ще включва фитнес зала, киносалон и… пещера.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Чарлз не е забравил Хари и Меган

Трескавите подготовки за коронацията продължават, защото от нея ни делят едва седмици. От 2000 изпратени покани вече има доста потвърдени официални гости. Ясна и са основните изпълнители в тържествения концерт пред двореца Уиндзор. Освен Лайнъл Ричи, събралото се множество ще може да слуша Кейти Пери и Андреа Бочели. Междувременно беше […]

Стъпка напред за Зендая и Том Холанд

След като участваха заедно в “Спайдър-Мен: Няма път към дома” от 2017 г., Зендая и Том Холанд обявиха официално, че са двойка през 2021 г. и бързо се превърнаха в една от любимите ни двойки. Наскоро Зендая демонстрира огромен пръстен на ръката си, който събуди подозрението, че двамата са сгодени и някак естествено се заговори и че са се преместили да живеят заедно. 
От Marie Claire разбираме, че Зендая се е установила в дома на Холанд в Лондон, който той закупи преди месеци на стойност три милиона долара. Въпреки че двойката не спестява съдържание в социалните мрежи, е пословично доста ревниво пазеща личния си живот. Все пак Зендая наруши мълчанието за съвместното им съжителство. 
В интервю за The Sun Зендая разкрива как двойката поддържа мира: “Той е наистина добър в кухнята, което е късмет, тъй като аз наистина съм склонна към инциденти”, казва тя. “Отрано научихме, че само един от нас може да бъде в кухнята. И двамата сме маниаци на контрола, така че не можем да бъдем там заедно”, признава актрисата.
Холанд купи жилището през януари и въпреки че самата Зендая притежава свой имот за близо четири милиона долара в Лос Анджелис, двамата решиха да се установят близо до мястото, където актьорът е израснал. Сега те живеят само на няколко километра от родния му град, съобщава изданието.
От CinemaBlend пък пишат, че двойката планира да направи ремонт на стойност 311 хиляди долара, който ще включва фитнес зала, киносалон и пещера.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Разкрита! Ето на кого е била любовница Жени Джаферович

Ваня Джаферович не е единствената любов на съпругата си Жени. Малко преди да се запознаят, бившата плувкиня е имала кратка любовна афера с Петьо Блъсков.  Жени Джаферович и издателят никога не са обявявали, че имат връзка. Въпреки това многократно са били засичани на партита и събития, демонстрирайки близост помежду си, […]

Subscribe US Now