Защо най-малкият син на Майкъл Джейсън съди баба си

Биги Джексън дава баба си на съд. 22-годишният син на Майкъл Джексън, известен преди като Бланкет, е подал заявление, с което моли да бъде забранено на Катрин Джексън да използва парите от имотите на покойния крал на попа. Тя иска тези пари за финансиране на текуща съдебна битка, в която семейството на изпълнителя преговаря за потенциална продажба на каталога му с песни, пише TMZ.
Изданието съобщава, че докато Биги преди това се е съюзил с 93-годишната Катрин срещу изпълнителите на наследството на Майкъл, вече е коренно различно мнение. Тогава съдията застава на страната на изпълнителите на завещението за използването на парите на изпълнителя на “Thriller” за неразкрита бизнес сделка.
93-годишната Катрин Джексън иска от съда да й възстанови разноските по делото, но Бланкет внася молба да не ѝ се дава разрешение. Миналият месец семейство Джексън обяви частична продажба, на каталога тъй като Sony купува правата върху половината от песните на изпълнителя за 600 милиона долара.
Сега, когато Катрин обжалва това решение, нейният внук не я подкрепя, защото смята, че е малко вероятно тя да спечели. Биги е най-малкият син на Майкъл, роден чрез сурогатна майка през 2002 г. Той е третото дете на Краля на попа, след като на бял свят се появяват Принс през 1997 г. и Парис през 1998 г.
Най-големият син на Майкъл , 27-годишният Принс, казва чрез юридическия си екип, че предпочита да запази мълчание по случая. Това е последната глава в съдебна битка за имуществото на певеца, която пrодължава вече почти 15 години след смъртта му на 25 юни 2009 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Държавата на безсмъртните - новият амбициозен проект на биохакера Брайън Джонсън

46-годишният американски предприемач Брайън Джонсън стана световноизвестен с манията си по това да спре процесите на стареене и да живее вечно. Oт години той спазва стриктен протокол, включващ различни процедури, а за да се доближи максимално до голямата си цел, която на мнозина изглежда нереалистична, харчи милиони всяка година. След като продава основаната […]

Subscribe US Now