Скритият талант на Шарън Стоун

Шарън Стоун продължава да е от най-обсъжданите дами в Холивуд макар да не се снима много активно. Направи ни страхотно впечатление с царствената си жълта рокля на Оскарите, а дни по-късно отново беше в светлината на прожекторите.
65-годишната актриса откри първата си самостоятелна изложба. Вернисажът на “Shedding”, както е кръстена експозицията, се проведе на 14 март в галерия Allouche в Лос Анджелис.
А сред гостите беше и Джейми Лий Къртис, която подкрепи колегата си.
От Allouche определят картините й като ярки пейзажи и чувствени абстракции. Явно това хоби на Стоун й е позволило да даде израз на емоционалните борби, през които е преминал животът й. Последната й загуба е смъртта на брат й Патрик преди по-малко от месец.
За събитието Шарън беше избрала екстравагантен костюм Yousef Akbar в черно и цикламено в съчетание с чанта на Dolce & Gabbana.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Майката на Елена намекна коя е победителката в "Ергенът"

Елена от „Ергенът“ определено иска да покори Евгени Генчев и изглежда, че си проправя пътя към него. Макар и бавно, мнозина твърдят, че именно тя е следващата победителка във втория сезон на предаването. Изглежда обаче, че майката на Елена също иска да намекне нещо. Поне така смятат потребители в нета, […]