Глория си призна всичко: Мъжът до мен ме… ВИДЕО

“Щастлива съм в любовта и имам мъж до себе си, който ме подкрепя. Какво повече му трябва на човек?”. Това каза Глория в интервю за “На кафе” и отговори на въпроса дали е щастлива в личния си живот, от което феновете й постоянно се вълнуват.

Нещо повече – певицата разкри, че половинката й сутрин винаги я кара да пие гореща вода.
“Пада си по спорта и е здравословно. Следвам съветите му”, добави с усмивка изпълнителката, но без да добавя повече подробности какво още прави.
Влюбени срещу табута: Глория отново показа интимен момент с младия Добри СНИМКИ

Фолкзвездата сподели още, че нейната внучка Галина е много музикална, също като нея и най-вероятно ще следва стъпките на баба си и майка си.
“Мисля, че ще тръгне по нашия път – моя и на майка си. Искам да предам на Галето ценности, в които аз вярвам и на които аз се възхищавам. За мен е важно тя да е стойностен човек”, заяви Глория./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Диляна Попова не се притеснява да покаже гърдите си

Диляна Попова е една от най-секси и чувствените жени в България. И като модел, и като актриса, тя е неотразима. Това е и една от причините вниманието ни към нея да не стихва. Затова и честичко хвърляме по едно око на профила ѝ в социалните мрежи, където се натъкваме я на […]

Subscribe US Now