Край с Петканов! Алекс Богданска показа новия си СНИМКА

Алекс Богданска изживя тежко развода си с Даниел Петканов и въпреки че бе изпаднала дори в депресия, ето, че вече е готова да продължи живота си с бясно темпо.

Вече има и кой да й помогне за това. Наскоро моделката, която редовно пуска изкусителни фотоси в профилите си в мрежата, показа колко е щастлива в прегръдките на непознат за широката общественост мъж. Двамата са в Лондон, а човекът, който върна усмивката на Богданска, се казва Иван Стоименов и се занимава с мениджмънта на заведения в английската столица.
След развода: Богданска и Петканов пак се събраха и показаха как се… ВИДЕО

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska (@aleksandra_petkanova)

Разбира се, пресилено е да предполагаме, че между тях има романтична връзка, макар че нищо не се знае, нали така. И все пак, поне засега се знае, че Иван и Александра са дългогодишни приятели, а сега той просто й съдействал за работните ангажименти в Лондон.
Закопчаха Алекс Богданска! Тя се оплака в мрежата СНИМКИ
Всъщност, наскоро Богданска бе свързвана с друг бизнесмен – Любомир Захаринов и именно от него се твърди, че са огромните букети с цветя, с които тя напоследък се хвали. За него обаче, се знае, че е обвързан с фолкпевицата Анелия, която дори наскоро пусна любовен кадър с хазартния бос в Инстаграм, пише “Уикенд”. С кого е всъщност Алекс Богданска, социалните мрежи със сигурност скоро ще покажат./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Не е за вярване какво се изсипа върху главата на Алекса от "Игри на волята" СНИМКА

Колкото повече наближава големия финал в “Игри на волята”, толкова повече лъсват истинските лица и намерения на всеки един от участниците. Все по-яростни стават в коментарите си и феновете на формата в социалните мрежи. Този път под прицел е сърбинът Алекса, който е поредният участник в “Игрите”, срещу когото се […]