Когато най-верният човек на Кейт Мидълтън я изостави

Декември е доста натоварен месец за принцесата на Уелс. Заедно със съпруга си тя беше в САЩ за връчването на Earthshot Prize – пътуване, което се очакваше с нетърпение от месеци. Освен това подготвя специален коледен концерт, на който самата тя ще свири.
На фона на всички ангажименти преди празниците обаче Кейт Мидълтън се оказа без най-верния си помощник. От юни 2020 г. до преди дни Хана Кокбърн-Лоджи беше дясната ръка на принцесата.
Кокбърн-Лоджи беше в ролята на личната секретарка на принцесата, която организира ежедневните й ангажименти. Тя беше край Кейт покрай Мегзит – напускането на кралския двор от принц Хари и Меган Маркъл.
Също така беше отговорна за мащабната организация на Карибското турне на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Преди да работи за нея, Хана Кокбърн-Лоджи има над 20-годишен стаж във Външното министерство на Великобритания.
Официална причина за напускането й не е съобщена, но от двореца Кенсингтън вече са пуснали обява за позицията на личен секретар на Кейт Мидълтън. Междувременно ролята се изпълнява от досегашната асистентка на Кокбърн-Лоджи Натали Бароус.
От Royal Central ни напомнят, че всеки работещ член на кралското семейство има личен секретар. В задълженията му е да организира ежедневието на началника си, да го придружава на официални събития и визити, както и да е неговите “уши и очи”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кои са първите финалисти във "Фермата" СНИМКИ

След три месеца на тежки битки, жестоки лишения и силни емоции, вече е ясно кои са първите сигурни финалисти във “Фермата”. До последната права преди всички стигнаха две силни жени – шампионката от петия сезон на предаването, многодетната майка Веселка и участничката в третото издание, гимнастичката Валерия. Скоро ще стане […]

Subscribe US Now