Ванко 1 смени зъбите на Теди Александрова СНИМКИ

Хитовата певица Теди Александрова вече се усмихва с нови бели зъби. Изпълнителката на “Автогол” си сложи фасети и вече може да се усмихва на воля. 

Новата си усмивка пайнерката дължи на рапъра Ванко 1. Именно той е виновен за промяната на Теди и тя не му спести нищо в статус в Инстаграм. 
“Благодаря за гостоприемството, вниманието, отношението и професионализма! Наистина сте номер 1 във всяко отношение!Щастлива съм, че бях на най-доброто място! Получих най-мечтания резултат”, хвали се Александрова в социалните мрежи и показа снимки от клиниката на Ванко 1. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by TEDI ALEKSANDROVA (@tedialeksandrova_official_)

За никого не е тайна, че той развива успешен бизнес с дентална клиника в Пловдив и изглежда Теди Александрова е една от популярните му клиентки. 
Не можем да подминем факта, че преди години упорито се шушукаше, че Ванко 1 и Теди имат интимна връзка. Нито един от тях не коментира тази тема, но по всичко личи, че старата любов ръжда не хваща.
А може Теди Александрова е над нещата и не може да тае лоши чувство. Показа го и към бившия си Емрах Стораро преди няколко дни. Тя сподели дуета му с Фики и написа, че песента е много хубава и не трябва да се смесват личните с професионалните отношения. С тези думи се издигна доста в очите на меломаните. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Вандали съсипаха колата на Крум, той ги заплаши със... СНИМКА

Певецът Крум изглежда има доста сериозни врагове и трябва много да внимава. След като преди няколко години запалиха колата му, сега вандалщината към него се завърна с пълна сила.  Отново се опитаха да съсипят автомобила му, но този пък Крум плаши със запис от видеокамерите.  “Всенародната “любов” отдавана не се […]

Subscribe US Now