Вандали съсипаха колата на Крум, той ги заплаши със… СНИМКА

Певецът Крум изглежда има доста сериозни врагове и трябва много да внимава. След като преди няколко години запалиха колата му, сега вандалщината към него се завърна с пълна сила. 

Отново се опитаха да съсипят автомобила му, но този пък Крум плаши със запис от видеокамерите. 
“Всенародната “любов” отдавана не се беше проявявала, но ето че тази сутрин се събудих с пирон в гумата. Дали да пусна видео от охранителната камера и да направим “смелчагата” много популярен или директно да го предавам на полицията”, пише вечн усмихнатият певец под кадър на спуканата гума. 
 

Приятелите му в социалните мрежи го съветват да пусне снимка на извършителя, за да го видят повече хора и ако го срещнат някъде да му теглят стабилен бой. А ако научат къде живее – ще му стъжнят живота. Ако кара кола, по-добре да я продава, защото здрава няма да я види, канят се в мрежата. 
На Крум никак не му е до смешки в този момент и не може да разбере на кого е направил нещо лошо, че непрекъснато се опитват да помрачат усмивката и доброто му настроение./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Жанета Осипова лъсна чисто гола СНИМКИ 18+

Плеймейтката Жанета Осипова честити новата година по доста нестандартен начин – с гола фотосесия. Но пък като се замислим, май няма нищо нетипично в това да виждаме една плеймейтка да се се мъчи да трупа слава по единствения възможен начин, а именно с гола плът.  Блондинката, която знаем още и […]

Subscribe US Now