Младата майка Сузанита вече се продава за 15 долара в сайт за възрастни СНИМКА 18+

Музикалната кариера на Сузанита може и да е доста колеблива, но за сметка на това тя няма нищо против да експериментира и на други места, та дори и да става дума за сайта за възрастни “Онлифенс”, където има профил.

“Ново приключение. Повече за виждане, повече за опознаване, повече от мен…”, това пише щерката на Орхан Мурад, която от месеци вече не желае да чува и да знае нищо за именития си баща, след като грозно се скараха покрай развода му с майка й Шенай.
Нов обрат: Сузанита и Марк се събраха и веднага… СНИМКИ
Сузанита приканва феновете си не с някое ново парче, а със секси визия – само по прашки, като разбира се, за да я видят в този вид, те трябва преди това да си платят добре.

Абонаментът за снимките на Сузанита възлиза на 15 щатски долара на месец, като тя вече може да се похвали с доволно количество последователи, съответно и нови приходи в банковата й сметка, пише столичен ежедневник.
Орхан Мурад се отрече не само от Сузанита, не иска да познава и внука си
Очевидно не я притеснява факта, че вече е майка, а малкото и бебе един ден ще порасне и едва ли ще се гордее с еротичните подвизи на майка си, а и с доста други преди тях. В платформата за възрастни изкусителката предлага секси съдържание и по-специални изненади на лично съобщение. Можете да се досетите какви. За половин година вярност пък, пакетът на Сузи струва само 81 долара със специално отстъпка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жасмина Стоичкова се пече по монокини на яхта в Гъргия СНИМКА 18+

Обявената за Мис Силикон на десетилетието Жасмина Стоичкова бе спипана да се пече по монокини на луксозна яхта в Гърция. Атрактивната красавица събира равномерен тен без горнището на банския си.  За голямо съжаление на мъжете, миската се пече по гърди далеч от любопитните погледи. Тя е на луксозна яхта навътре […]

Subscribe US Now