Кое е новото гадже на Флорънс Пю

През август миналата година Флорънс Пю потвърди, че със Зак Браф са се разделили. Тогава актрисата сподели, че двамата са се опитали да се разделят без светът да разбере, тъй като във връзката им всеки си е имал мнение и не са искали да го обсъждат публично.
Освен това тя разкри, че са почувствали, че раздялата е правилният избор и това, че са решили да не я поставят под светлините на прожекторите, им е помогнало около тях да не се навъртат хора, които да им казват колко щастливи са, че двамата са се разделили.
Флорънс Пю и Зак Браф станаха двойка през 2019 г., но връзката им беше доста коментирана заради голямата им разлика във възрастта. След раздялата обаче и двамата показаха, че са приятелски настроени един към друг и дори си размениха мили съобщения в социалните мрежи.

Изглежда, че Флорънс Пю съвсем е преодоляла Зак Браф. Доказателство за това е разходката ѝ в Лондон точно на Свети Валентин, когато е забелязана да се държи за ръка с нов обожател. Това е фотографът Чарли Гуч, известен и като Гай Гуч, пише E! News.
Той и Флорънс Пю всъщност не се познават отскоро и преди са работили заедно по фотосесия за престурнето на филма “Черната вдовица”. В Instagram пост актрисата си признава, че за първи път е видяла фотография на Гай Гуч през 2020 г. и веднага е поискала да работи с него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Хю Джакман се намеси в скандална тема

Броени ли са дните до края на британската монархия? Много хора си задават напоследък този въпрос на фона на протестите срещу крал Чарлз, като и решението на Барбадос, и Ямайка да станат република и да престанат да са част от Общността на нациите (бившата Британска общност). Хю Джакман, от когото […]

Subscribe US Now