Илиян от “Игри на волята” брани Мани и Фейгин след нечестната постъпка

“Няма Илиян, няма Супергерои” – това беше краткият коментар на Илиян след последните събития в “Игри на волята”, при които синьото племе се разпадна, а останалите в него членове бяха “разграбени” от другите две племена.

Ако сте пропуснали, именно Мани и Фейгин изпълниха плана, който имаше т.нар. “Света Троица” – да саботират битката и така Супергероите да останат в миналото. Двете участнички успяха да скрият части от пъзела по трасето, което на практика направи невъзможно нареждането на пъзела и даде добра преднина на Непобедимите, които завършиха втори.
И докато някои наричат с какви ли не епитети Мани и Фейгин за действието им, то Илиян има съвсем друга версия за събитията, които се случиха в негово отсъствие, пише vbox7.com. 

“Това го чувствам и като моя победа. Много щеше да ме е яд, ако планът не беше изпълнен. Изискваше се много смелост, беше най-адекватното нещо, което можеше да направят, за да се съхранят”, заяви той.
В сторитата си той сподели мнението и на Туджаров от миналия сезон на шоуто. “Да имаш смелостта да направиш такъв голям ход не е за всеки. Евала, момичета! Много пъти е било обмисляно през сезоните, но за първи път някой наистина го прави”, пише той. 
Илиян сподели и мнението на свой последовател. “Истината е, че на стрегическия ход на Мани и Алекс се надяваха всички, но никой нямаше смелостта да го направи. Реално всички облажиха от него и отидоха, където искат”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Джей Ло задава новата есенна тенденция

Дженифър Лопес явно вече официално се е разделила с лятото, което несъмнено ще запомни със сватбата си. Певицата е вече съвсем на есенна вълна или поне така изглежда от поредната модна тенденция, за която разбираме от нея. В деня, в който заветното “да” на Бен Афлек, Дженифър Лопес беше избрала […]