Андреа Банда: Татко ми купи една седмица в “Преди обед” СНИМКА

Телевизионният ефер привлича Андреа Банда като желязо – магнит. Вече няма рубрика при Гала в предаването “На кафе”, но гледа да се намърда другаде. 

Вече я видяхме като коментатор в сутрешния блок на бТВ, а изнеандващо се появи и тази седмица на екран. 
“Този път татко ми купи седмица в “Преди обед”, пише тя под кадър, на който позира с водещата Деси Стоянова. 
 

Андреа изпозлва чувството си за хумор, за да отправдае отново седмичното си присъствие в сутрешния блок на медията. Всеизвестен факт е, че таткото на Андреа е богат човек и много пъти е писано, че е готов да плати за всяка прищявка на дъщеря си. 
Имаше дори спекулации, че мястото й в “На кафе” се пази от солидна месечна финансова инжекция от негова страна към продуцентите на предаването. Но явно Андреа гледа с насмешка на тези жлъчни коментари и използва самоирония, която вероятно ще бъде разбрана само от по-интелигентната част от последователите й.
Под снимката от сутринта Андреа поличи много положителни коментари, на които отново отговори с хумор: ‘Баща ми ли ти плати да го напишеш”. /show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Големият повод на Кейт Мидълтън

Когато си майка на една от най-обичаните жени във Великобритания, е нормално да бъдеш обект на внимание. Такава е Керъл Мидълтън, която утре ще навърши 68 години и едва ли медиите щяха да пишат за това, ако не беше майка на принцесата на Уелс. Освен майка на Кейт обаче, както […]

Subscribe US Now