Съпругът на Серина Уилямс в ролята на пророк

Серина Уилямс обяви втората си бременност почти по толкова ефектен начин, по който и Риана. Вместо на сцената на Супербоул тенисистката демонстрира заобленото си коремче на червения килим на наградите MET на 1 май.
Бременността й няма как да не е супер вълнуваща за цялото й семейство. Петгодишната й дъщеря Олимпия отдавна е искала братче или сестриче, пишат Hello. А съпругът й дори дава прогноза кое от двете ще получи Олимпия.
Алексис Оханян участва в Who’s Talking to Chris Wallace по CNN и каза пред водещия Крис Уолъс, че нито той, нито съпругата му знаят за момента пола на бебето. Основателят на Reddit обаче има своята прогноза.
“Сигурен съм, че ще бъда баща на момичета. Дори да имаме 50 деца, смятам, че всичките ще са момичета”, каза той през смях. Двамата със Серина са женени от 2017 г.
През 2022 г. Уилямс обяви оттеглянето си от тениса. В интервюто си за корица на Vogue тя разкри, че една от причините за решението й е желанието й да има още деца. Малката Олимпия пък се надявала на сестричка. “Аз съм най-малката от пет сестри, а сестрите ми са героите ми – няма как да не се вслушам в нея.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Още подробности за сватбата на принца на Йордания

Ясно е кое е следващото голямо кралско събитие, което ни очаква в близките седмици – сватбата на престолонаследника на Йордания. Принц Хюсеин ще се ожени за годеницата си Раджуа ал Саид на 1 юни в двореца Захран в Аман. Вече са потвърдени и някои от височайшите кралски гости, които ще […]

Subscribe US Now