Набутаха бивш на Деси Слава в “Игри на волята”, лъсна голяма тайна СНИМКА

Марин Николов – Елвиса не е единственият мъж в новия сезон на “Игри на волята”, който е имал отношенията с известна фолк певица. За никого не е тайна, че той преживя бурна любов с Емануела. Оказа се, че един от мачовците от новия сезон на риалити формата е имал връзка с друго голямо име от родния попфолк. 

Но тази любов му изяжда главата и се сбогува с мечтата си да стане футболист. Неговият мениджър прекъснал правата му на футболист веднага щом разбрал за авантюрата му с певицата. 
Красивият Богомил Мастагарков е сочен за българския Кен и за първи път признава, че голямата му любов е певицата Деси Слава. Той се оказва поредното младо спортисче, което е записала в секс тефтерчето си. 

 
“Занимавам се с мода от над 10 години. но също така съм се занимавал професионално и с футбол. Успехите ми във футбола започнаха още на 12-13 годишна възраст от турнири във Франция и Италия, където спечелих индивидуални награди. Бях забелязан от мъжкия отбор на “Локомотив Пловдив”, оттам дойдоха и другите ми успехи. Получих обаждане и от личния мениджър на Димитър Бербатов – Емил Данчев”, разказва за себе си мачото, който работи като модел в чужбина. 
“По време на футбола срещнах и първата си любов – певицата Деси Слава. Искаше да ме снима в неин клип, но аз отказах. Един приятел ни направи среща и изпитах първата си тръпка. Поканих я да ми бъде дама на бала, тя прие и бях като една огромна атракция. 
Моят собственик на клуба се подразни на това нещо и реши да прекъсне моите права. Бях в много добра форма. Куфарът ми беше качен на рейса за чужбина и ме свалиха директно от него. Бях като попарен и ми тръгнаха сълзи от очите. Това ми беше една от най-големите мечти”, признава той и дори сега очите му се пълнят със сълзи при спомена./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

С какво Кание Уест и новата му съпруга скандализираха Венеция

В началото на август стана ясно, че Кание Уест и Банка Ченсори прекарват време във Венеция, откъдето се появиха техни снимки с доста ексцентрични тоалети. Бианка беше видяна да носи оскъден черен сутиен с прилепнал клин, преди да се появи по прозрачен чорапогащник и боди. Кание, разбира се, също допринесе за модните […]

Subscribe US Now