Когато Матю Пери и Брус Уилис са купонясвали заедно

Напоследък Матю Пери се превърна в център на вниманието. И няма как е иначе, защото той тъкмо вчера официално издаде мемоарната си книга, в която открито споделя за борбата със зависимостта си.
Във Friends, Lovers and the Big Terrible Thing актьорът от “Приятели” разкрива повече за живота си, като особено внимание обръща на битката с алкохолизма. И в една част от книгата, посветена именно на тази тема, се появява и главата, озаглавена Bruce Willis (“Брус Уилис”), в която читателите имат възможност да прочетат повече за отношенията между двамата актьори.
Матю Пери и Брус Уилис не само се познават, но и са работили заедно по комедията “Девет ярда”. Оказва се, че по това време двамата са пиели постоянно. Тогава обаче актьорът от “Приятели” се е борил със зависимостта си към алкохола, докато Уилис е имал мярка и е знаел кога вече да откаже следващо питие.
“Имаше голяма разлика между Брус и мен. Брус беше купонджия, аз бях пристрастен”, пише Матю Пери в книгата си.
На страниците ѝ обаче също е разказано и за грижовната страна на Брус Уилис.
“Понякога, в края на нощта, когато слънцето тъкмо щеше да изгрее и всички останали си бяха отишли и купонът свърши, Брус и аз просто седяхме и си говорихме. Тогава видях истинския Брус Уилис – човек с добро сърце, грижовен мъж, безкористен. Прекрасен родител. И прекрасен актьор. И най-важното, добър човек”, пише още Матю Пери.
За съжаление обаче той признава, че с Уилис вече са загубили връзка, но сега се моли за него всяка вечер.
Припомняме, че през март стана ясно, че екшън актьорът бе диагностициран с афазия и се оттегля от актьорството. Тогава Матю Пери изрази подкрепата към колегата си с прочувствен пост в Twitter, пише Entertainment Weekly.
“Скъпи Брус Уилис, толкова съжалявам да чуя през какво преминаваш, но ти все още си най-готиният човек, когото съм срещал през целия си живот. Ще останеш в молитвите ми дълго, дълго време.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Андреа заговори за фатален край, призна, че... СНИМКА

Андреа пак шокира феновете си, само че този път не заради нескопосан фотошоп. Поп фолк дивата заговори за фатален край, а думите й предизвикаха бурни реакции и серия от въпроси сред последователите й. Изпълнителката, която винаги е заявявала, че не се притеснява нито от недоброжелателните коментари към себе си, нито […]

Subscribe US Now