Какво събра принц Уилям и Том Круз

Крал Чарлз се оттегли в замъка Сандрингам след раковата си диагноза, откъдето ще продължи да изпълнява голяма част от официалните си ангажименти. Той обаче няма да участва в публични събития, защото и без това има добър заместник за това.
Принц Уилям пое някои от задачите на баща си буквално часове след информацията за болестта му. Той беше в Уиндзор за връчване на отличия, а снощи – 7 февруари, участва на благотворителна гала вечеря в Лондон.
41-годишният принц е патрон на организация, чиято цел е набиране на средства за лондонските въздушни линейки. Първото нещо, което сподели на сцената в хотел “Уестминстър” беше обаче по друга тема.
“Искам да използвам възможността да благодаря на всички, които изразиха подкрепа за Катрин и за баща ми през последните дни. Това значи много за нас.” Уилям допълни, че в светлината на събитието, на което присъства, последните седмици са били “медицински” и за него.
Преди самата вечеря принцът на Уелс се срещна с представители на парамедиците от въздушните линейки, както и с Том Круз, който подкрепя благотворителната инициатива и в момента е в Лондон.
“Ако нямате против, не взимайте от тези хеликоптери за следващата “Мисията невъзможна”, ще го оценим високо”, се пошегува принц Уилям с Том Круз. Двамата са се срещали няколко пъти, последно на премиерата на “Топ Гън: Маверик” в Лондон през 2022 г., пишат Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Бритни Спиърс забрави, че се е целувала с Бен Афлек

На Бритни Спиърс явно изобщо не ѝ омръзва да споделя съвсем открито за любовния си живот отпреди повече от двадесет години. В мемоарната си книга “Жената в мен”, която излезе миналата година, певицата шокира мнозина с разкритието, че е направила аборт от бившия си Джъстин Тимбърлейк. Припомняме, че двамата бяха двойка […]

Subscribe US Now