Най-голямата гордост на Яна Маринова

Не се случва често известните личности да споделят толкова лични моменти от живота си и мислите, които те предизвикват у тях. Изключение винаги е правила Яна Маринова. Наскоро актрисата сподели вълнуващо преживяване с порасналия си син в своя Instagram.
Яна Маринова изрази своята гражданска позиция по наболели в ежедневието ни проблеми, като представи за пример видео със своя вече пораснал син Никола, който преподава на деца в Гана.
“Щастлива съм, защото имам много да уча от него. Никола живееше и учеше от 14-годишен в пансион, сам в Германия. Ние (родителите му) живеехме в България. Когато синът ми споделяше за училището си, винаги ми е правило най-силно впечатление, че дисциплината е желязна, а някои от учителите, които той най-много харесваше бяха на по двайсетина години, с умения, знания, хъс и увлекателни истории за разказване”, пише актрисата.
Тя допълва, че ако ако ученик им говори неуважително – наказва се с предупреждения, които при неспазване водят до изключване. Яна Маринова посочва, че дисциплина в тамошните училища не означава да не можеш да спориш с учителите си по предмета или морален казус, но само с издържани аргументи и поведение.
По думите ѝ за употреба на наркотици учениците биват изгонени без никакво предупреждение. За употреба на алкохол и и неподобаващо поведение – съответните наказания, водещи до повтаряне на годината.
“И всичко това в демокрация, не в комунизъм. Не виждам смисъл да посочвам проблемите. Всички ги знаем”, завършва публикацията си актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ново попълнение в семейството на Амал и Джордж Клуни

Неведнъж сме казвали, че Амал и Джордж Клуни са двойка за пример. Освен талантливи и успешни в професиите си, както и много влюбени едни в друг, те изглеждат и невероятно отдадени на семейството си. Освен за шестгодишните си близнаци Ела и Александър обаче, двойката се грижи и за любимите си […]

Subscribe US Now