Какво не знаем за най-големия син на принц Алберт

Принц Алберт и принцеса Шарлийн са една от най-обсъжданите кралски двойки в Европа. Бракът им мина през много премеждия, но двамата се радват на двете си деца – осемгодишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела.
Малко хора обаче помнят, че 65-годишният Алберт има още две по-големи деца от предишни връзки преди да е бил женен. Един от тях е Александър Грималди, който на 24 август ще навърши 20 години.
Александър даде интервю за френското издание Point de Vue, в което разкри повече за отношенията с известния си баща. Той призна, че се дразни, когато го наричан “незаконно дете” на Алберт, защото той е роден от връзката на принца със стюардесата Никол Костес преди Алберт да се ожени.
“Майка ми е по-мека и позволява да се говорят много неща, защото винаги са я съветвали да забрави тази история,” казва Александър. И натъртва, че той носи фамилия Грималди и е бил признат официално от принца на Монако като негово дете още с раждането си.
“Баща ми доброволно е признал бащинството си, когато съм бил бебе. Това не е станало чрез съд или с намесата на пресата”, казва Александър, който гради кариера като модел. Той допълва, че е в добри отношения със своята полусестра Джасмин Грейс Грималди, която е на 31 години е плод на връзката между принц Алберт и сервитьорката Тамара Ротоло.
Нито Александър, нито Джасмин имат право да претендират за трона на Монако, който се полага единствено на наследници, родени след брака на принц Алберт. Престолонаследник на княжеството е принц Жак.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой е наръгал жестоко охранителя на Галена, оказа се... СНИМКА

Симон Милков – политически влогър и създател на рубриката “Шибанистан”, е намушкал бодигарда на фолкпевицата Галена – Георги Коев, след сбиване в нощен бар във Велико Търново, пише “Борба”. След инцидента, за който вече ви информирахме, подозренията за нападението падат именно върху Милков, а последствията за Коев вече са ясни на обществеността. […]

Subscribe US Now