Мира Добрева шокира с признание! Ето при кого се гушка и отпуска СНИМКА

Мира Добрева е една от най-хулените телевизионни водещи, но това по никакъв начин не я отказва от мераците й да се гледа на екран. Нещо повече, чуди се по какъв начин да се заяде с хейтърите, след което да се изкара жертва. 

В социалните мрежи Мира показа кой отнема негативната й енергия, след като мъжът й Жоро Торнев я заряза, а столът й в БНТ не спира да се клати все повече и повече. 
“Казват, че хората, които имат кучета и ги разхождат редовно, са по-здрави от хората, които не притежават кучета. Има едно твърдение дори, че кучето помага да свалите високото кръвно. Моето явно затова играе, защото някои хора ми го качват, а Найро все успява да свали ска̀лата на напрежението”, пише тя под кадри, на които я виждаме да разхожда домашния си любимец. 
 

Няколко дни по-рано Добрева имаше рожден ден, но се отказа от шумно парти. Животът й не е никак лек и не й е до празненства. 
“Измина още една година от живота ми, без блясъка на фойерверки и букети от заря… Наздравиците днес ще бъдат скромни. Далечна ми е тази задължителност на празника и превръщането му в клише …не е за мен това – непременното усещане, че трябва да сме в приповдигнато настроение, да се веселим за Рождения си ден…
За мен е важно осъзнаването, че отвъд суетата, лустрото, показността – от другата страна стои Животът, в неговото всекидневно измерение и прекрасната възможност за промяна, за израстване, за разгръщане на най-смисленото и дълбокото, с което сме дошли на този свят!
Нали знаем, че всеки момент е подарък и всеки ден е подарък. А годината е само сума от тези моменти и дни. Пожелавам си дълбоко осъзнаване на смисъла на всеки миг! И не колко, а как остаряваме, и не какво имаме, а какво даваме, и не какво взимаме, а какво оставяме от себе си на този свят! То е безценно.  Честита Нова Секунда от Живота! А дните и годините…за тях просто да благодарим – благодарността е най-силната молитва”, пожела си сама на себе си легендарната водеща./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Край със звездния имидж: Щерката на Гала я изложи брутално ВИДЕО

Тв водещата Гала от години се стреми да спазва благоприличие и пред обществото да се представя като истинска дама и че живее като звезда.  Не с този подход е нейната дъщеря Мари, която с една от последните си публикации срина имиджа на майка си до основи. Показа я във вид, […]

Subscribe US Now