Ваня Джаферович изригна мощно заради жена си, направи на пух и прах… СНИМКИ

Инцидентът с Жени Джаферович на арената в “Игри на волята” стана причина за разпалени коментари в социалните мрежи, в които може да се видят всевъзможни изказвания.

Вероятно тежестта на някои думи не е понесъл на Ваня Джаферович, който нямаше как да не направи публичен коментар за случилото се с жена му във формата.
След инцидента в “Игри на волята”: Пръстите на Джаферович са зле, все още се мъчи да… СНИМКИ

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Džaferović Stoyanova Evgeniya (@evgeniyadzaferovic)

Но за изненада – вместо да похвали директно за проявения героизъм половинката си, Ваня предпочете да заложи на това да унижи, макар и доста елегантно, мъжете, атакували словесно жена му.
Неочакван хейт по Джаферович и Алекса в “Игри на волята” заради… СНИМКИ
“Стигнах до заключение, че в повечето риалити формати жените са по-умни от мъжете. По-смирени, по-мислещи, по-адекватни. А мъжете са като приматите в Одисеята на Кубрик”, написа в профила си в мрежата Джаферович. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Vanja Dzaferovic (@vanjadzaferovic)

Както се казва, който разбрал – разбрал, а самата Жени Джаферович не пропусна да благодари от своя профил на Туджаров – култов участник от миналогодишния сезон на “Игрите”, който я е подготвил за повечето битки в този./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бившата на Джизъса - Христина, хвърли бомба, вече е... СНИМКА

Първата жена на Благой Георгиев – Христина Витанова поднови амбицията си да бъде дизайнер на собствена линия дрехи и да направи своите първи и запомнящи се стъпки в модния бизнес. Преди години красивата брюнетка, която е бивша състезателка по художествена гимнастика и майка на две деца, стартира това начинание, но след […]