Какво се случва с драмата с децата на Софи Тънър и Джо Джонас

Софи Търнър и Джо Джонас официално са разделени и поне към момента не изглежда така сякаш нещата между тях могат да бъдат поправени.
Все още не знаем детайли около развода им, но двамата водят още едно дело – за попечителство над двете им деца. Търнър иска дъщерите им да се върнат заедно с нея в Англия, където да бъде и постоянният им дом. Докато желанието на Джонас е те да останат в Америка.
Към момента двамата се споразумяха децата да останат в Щатите, докато не приключи делото. А то е насрочено за 2 януари. Това стана ясно от изслушване, на което нито един от двамата не присъства лично. 
От Us Weekly разбираме, че Софи Търнър се е включила в изслушването чрез аудио връзка, но не е взела никакво участие. Желанието на актрисата е било делото да се води в родината ѝ, но съдът реши то да продължи в Ню Йорк.

Част от проблема е, че децата им са с двойно гражданство. Макар Уила (3 г.) да е родена в Калифорния, а Делфин (1 г.) – във Флорида, и двете имат и американско, и английско гражданство.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джия: Сексът трябва да е качествен и по-често БЛИЦ TV

Фолк певицата Джия, позната ни още и от втория сезон на “Ергенът”, е гост в новия епизод на подкаста “Не съм такъв човек” в водещ Красимир Красимиров.  Чаровната изпълнителка попари мъжете с откровението, че вече е обвързана жена и разкри кой са най-впечатляващите качества на силния пол, за да бъде […]

Subscribe US Now