Като две капки вода: Мира Добрева и щерка й приковаха погледите СНИМКИ

Красивата тв водеща Мира Добрева продължава да приковава погледите дори и прехвърлила 50-те, а причаната е очевидна – комбинация от добър ген, грижи и добро настроение.

Добрият й ген, както може да се види, се е предал напълно и на дъщеря й Лора, която днес е истинска млада красавица. Потвърждения за това са многобройните снимки, които Мира Добрева качва в профила си с нея. Последните – правени по време на Фестивалa на фолклорната носия – Жеравна.
Мира Добрева за скандала с Тото и Тити Папазов: Надявам се да е човешка грешка, а не начин на мислене! ВИДЕО

Щерката на популярната ни тв водеща наистина много прилича на известната си майка. Затова и очаквано кадрите предизвикват много вълнения и десетки коментари в социалните мрежи. “Прелести”, “Красоти, истински красоти”, “Приказни момичета”, гласят само малка част от тях.

Баща на Лора е първият съпруг на Мира Добрева. Дългогодишната водеща в БНТ има и син от сегашния си мъж Георги Торнев, който носи неговото име и който е много близък с кака си Лора./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Коя е най-добрата страна за пенсионери в Европа

Едва ли има човек, който да не си е представял как живее идилично на някое тихо и кротко място, когато остарее. А има и организации, които правят проучвания кои са най-подходящите места да си пенсионер. Според една от тях най-идеалната държава за това е Португалия. Тя получава 7.83 от 10 […]

Subscribe US Now