Още един холивудски актьор в секси кампания по бельо

Всеки, който е гледал The Iron Claw, е наясно, че Джеръми Алън Уайт има впечатляваща физика. Тъй като филмът разказва историята на кечисти, актьорът почти през цялото време снима само по шорти.
Колкото и да ни е трудно да повярваме, самият Джеръми казва в свои интервюта, че първоначално не е бил много уверен в себе си и тялото си. Това обаче се променя, след като качва 18 килограма само мускулна маса.
“Ядях много, огромно количество. И вдигах тежести, без кардио”, разказва още той.
Въпреки че от снимките на The Iron Claw вече е минало време и сега е зает със снимките на сериала The Bear, Джеръми Алън Уайт продължава безкомпромисно да поддържа невероятната си форма. И го демонстрира по наистина секси начин в новата пролетна кампания за бельо на Calvin Klein.
За фотосесията 32-годишният актьор е само по боксерки и с разрошени къдрици, на фона на високите сгради в родния му Ню Йорк. Снимките са дело на фотографа Мерт Алаш.
Пред GQ Джеръми Алън Уайт, който далеч не за първи път е избран за рекламна кампания, споделя с какво работата му точно с Calvin Klein е по-специална. Актьорът издава, че винаги е свързвал родния си град Ню Йорк с внушителните билборди на марката.
“Няма как да не ги погледнеш. Огромни са. И винаги ги ще свързвам с Ню Йорк”, допълва той.
И тъй като колаборацията му с Calvin Klein е първата му толкова мащабна, Джеръми Алън Уайт се подготвя доста сериозно за кампанията. В интервюто си за GQ той споделя още, че е тичал, скачал на въже и е ядял много риба, за да поддържа формата си.
Понеже обаче известно време преди снимките се е разболял, е можел да прави само лицеви опори. Вечерта точно преди фотосесията обаче е излязъл за джогинг. Ето на това се казва отдаденост.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От принц Андрю и Бил Клинтън до Стивън Хокинг - мъжете, замесени в секс аферите на Джефри Епстейн

Джефри Епстейн започва професионалния си живот като учител по физика и математика, но бързо се превръща в милионер, известен с връзките си с високопоставени личности. Той почина в затвора през 2019 г. Смъртта му, която се случи докато чакаше федерални обвинения в трафик на хора, предоставяне на жени за сексуслуги, […]

Subscribe US Now