Победителката от “Гласът на България” Петя Панева заби нож в гърба на… ВИДЕО

Доскорошната дуетна половинка на победителката в миналогодишния сезон на „Гласът на България“ Петя Панева е сред явилите се на кастингите на тъмно в новото издание на шоуто, което тръгва от 4 септември по bTV.

По-интересното е, че колегата на Петя е получил нож в гърба от нея след като стана победителка в „Гласът на България“ в края на миналата година.
 

Фолклорната изпълнителка, която бе в отбора на Галена, но категорично не желаеше да изпълнява поп-фолк, спряла всякаква комуникация с половинката си по незнайна причина, научи “БЛИЦ”.
Става въпрос за талантливото момче Донко Марков, с когото Петя има няколко дуетни песни. Двамата се познават от “Пирин фолк”, където са се явявали многократно и цял Сандански е впечатлен от таланта им. След като спечели “Гласът на България” Петя не общува с Донко, а той не знае каква е причината за нейната реакция./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма да повярвате къде се появи вдовицата на Шарлопов и какво призна СНИМКИ

Вдовицата на бизнесменът Стефан Шарлопов изненада всички с последната си поява на място, на което никой не очакваше да я види и пременена в такъв тоалет.  Лятото Бояна Шарлопова прекара на един от най-известните родни плажове, но последният уикенд смени морето с планината. Красивата вдовица беше забелзана на фестивала в […]