Ето какви са ги вършили Виктор и Наум Шопов в имението на “Ергенът” под носа на момичетата СНИМКА 18+

На всички ни е известно, че Виктор Стоянов и водещият на „Ергенът“ Наум Шопов извън предаването са истински фитнес маниаци и посещават залата поне пет пъти седмично.

С влизането си в риалити предаването обаче графикът им тотално се променя, а липсата на време за фитнес със сигурност не им се е отразила много добре.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by – Ергент (@viktor_s_s)

Най-желаният ерген в страната сподели в личния си профил в Instagram кадър, на който виждаме двамата мъжаги да правят импровизирани тренировки до басейна с ластици, а под него Стоянов сподели, че по време на снимките изобщо не са имали възможност да стигат до фитнес зала и им се е налагало да проявят креативност. Определено това изглежда доста нетрадиционно място за тренировки, но пък желанието е важно.
“По време на снимките на “Ергенът” не разполагахме с време за фитнес. Именно за това с Наум често ни се налагаше да проявяваме креативност и да импровизираме”, пише Виктор в Инстаграм. 
По всичко изглежда, че двамата доста са се сближили покрай този формат. Сред толкова много жени Виктор обезателно е имал нужда от мъжка подкрепа и приятелско рамо. Спортът е другото нещо, което ги сближава./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg