Това ли е новият мъж до Арина Сабаленка

Годината започна обещаващо за Арина Сабаленка със спечелването на Australian Open. Но два месеца по-късно стана ясно, че гаджето ѝ Константин Колцов се е самоубил.
Сабаленка побърза да поясни, че двамата не са били двойка, когато това се е случило, но въпреки това не желае да отговаря на въпроси по темата.
Очевидно обаче тенисистката е продължила напред и дори е срещнала отново любовта. През последните два месеца тя е свързвана с бразилския бизнесмен Георгиос Франгулис.
През месец май Арина Сабаленка използва един от малкото си почивни дни, за да присъства на състезание от F1 в Италия заедно с Франгулис. Интересното е, че Компанията на Франгулис – Oakberry, е сред спонсорите на отбора на Haas. В началото на тази година Oakberry стана и сред спонсорите на Сабаленка, пише The New York Post.
Именно там двамата бяха заснети и да се целуват. Той бе и сред хората, които подкрепяха Сабаленка по време на загубения финал на BNL d’Italia в Рим.
Само преди няколко седмици Сабаленка бе на кратка почивка в Гърция, откъдето сподели няколко секси снимки по бански. На една от тях бе и самият Георгиос Франгулис, който се изявява като фотограф на тенисистката.
Двамата все още не са коментирали публично отношенията си, но предвид всичко случило се през последните месеци няма съмнение, че са повече от приятели. Днес, беларуската тенисистка пък обяви, че се отказва от участие в Wimbledon заради контузия в рамото.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Диляна Попова и Александър Сано във Филипините - как се готвят за "Островът на 100-те гривни"

Малко след като през март стана ясно, че за първи път в българския ефир ще тръгне приключенското риалити “Островът на 100-те гривни”, научихме също, че негов водещ ще бъде Александър Сано. Не мина много време и разбрахме, че той няма да е сам в ролята си на водещ, а рамо […]

Subscribe US Now