Емануела си разменя въздушни целувки с този красив и известен сърбин СНИМКИ

Топ звездата Емануела се оказа в епицентъра на купона в Студентски град, където последното й участие ще се помни дълго. Певицата с изумрудените очи бе неочаквано изненадана от много известен и красив мъж, който се появи на нейно участие. 

Той не остана скрит за дълго, тъй като зоркото око на певицата веднага го фокусира и на момента отиде при него. Раздаваха си въздушни целувки и не скриха, че се възхищават един на друг. 

На последното участие на Емануела в най-оборотния столичен клуб се появи сръбската звезда Емир Джулович, станал популярен и у нас с тоталния си хит “Cipele”. Дошъл на участието на Емануела, тъй като много харесва нейните песни и искал да види как се справя на живо. 
Емануела го помоли да изпее на живо тоталния си хит, в който тя самата е влюбена и дори припяваше по време на изпълнението му. Това породи съмнения сред присъстващите, че като нищо в бъдеще се съберат и направят един професионален дует. 

Фенове на певицата пък са категорични, че раздялата й с Мартин Николов – Елвиса се отразява изключително много на нейната работа. “Раздава се много, а участията й преминават по-весело. Преоткриваме я. На лицето й е изписано “щастие” и това се вижда от нейните почитатели. Не случайно участията й се пълнят и желаещите да я видят става все повече и повече”, коментират в социалните мрежи нейни фенове./ show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now