Голямата новина за Серина Уилямс

MET Gala е от събитията, които винаги привличат голям интерес. Просто защото на него виждаме много звезди, които са решили да предизвикат себе си и модните стандарти с облеклата си.
И ако тоалетите в повечето случаи са именно най-интересното и това, което привлича най-много внимание, то тази година не е точно така. Просто защото Серина Уилямс реши да използва именно MET Gala 2023, за да обяви, че е бременна за втори път.
Тенисистката се появи на бляскавото събитие с тоалет на Gucci, който подчертаваше наедрялото ѝ коремче. В Instagram Уилямс написа, че е била много развълнувана, когато Ана Уинтур, която освен че главен редактор на американския Vogue, е сред организаторите на MET Gala, е поканила и тримата на събитието.
А на снимките е със съпруга си Алексис Оханиян. Двамата се ожениха през 2017 г., като имат дъщеря – Олимпия, която е на пет години. Новината за бременността на Серина Уилямс идва около девет месеца след като тя обяви, че се оттегля от тениса.
От People припомнят, че първото раждане на Уилямс не е преминало безпроблемно. Тя е родила със спешно секцио, като след това заради внезапна кашлица раната ѝ се е отворила. След което лекарите са открили множество кръвни съсиреци в тялото ѝ, които са били животозастрашаващи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Специалната програма на Хари за коронацията на Чарлз

Седмицата на коронацията настъпи. Подготовката е в разгара си, уточняват се последни детайли, а работещите членове на кралското семейство са изключително натоварени. Такъв е и принц Хари, чието пристигане за събитието е свързано със сложно планиране. Последната информация, която се появява в много от британските медии е, че малкият син […]