Кой е смартфонът на годината според MKBHD

Маркъс Браунли, известен със с популярния си YouTube тех канал MKBHD, качи своето годишно видео с класация на най-добрите смартфони и изненада всички с “неочакван” избор за най-добрия телефон за 2023 г.
Всяка година MKBHD, който има над 18 милиона последователи и е един от най-големите канали в тази сфера, провежда своите годишни награди за смартфони, поставяйки акцент върху някои от най-популярните устройства през тази година.
Във видеото Маркъс премина през поредица от категории, които включваха шепа различни устройства от всякакви компании – от iPhone 15 Pro до базиран на крипто телефон, ютюбърът засяга почти всичко.
Като абсолютен победител в своите награди и като избор за личен смартфон, MKBHD разкри, че е избрал Google Pixel 8.
Той го сподели и в Twitter/X, отбелязвайки няколко причини, поради които е решил да избере точно този модел.
Основните аргументи на Браунли са висококачественият екран на Pixel 8, камерите, богатото разнообразие от софутер и дългата седем-годишна поддръжка на софтуера.
Браунли определя телефона като “първокласен” и като “огромен скок” спрямо това, което Google предлагаше до момента. Още по-неочакван е изборът му за втори най-добър телефон, който в случая е Asus Zenfone 10.

Чак след тях ютюбърът подрежда iPhone 15 Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra и флагмана на OnePlus, като iPhone 15 Pro успя да си спечели признанието за смартфон с най-добрата камера. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От пеещ хамстер до тоалетна седалка - подаръците в кралското семейство

Какво да подариш на някого, който си има всичко? Това е въпрос, който със сигурност си задава всеки член на британското кралско семейство, когато купува коледни подаръци за останалите. Така се стига до някои доста куриозни случаи от историята. Пеещ хамстер Това е подаръкът, който Меган Маркъл прави на кралица […]

Subscribe US Now