Какво направи Виктория Бекъм за пръв път заради Дейвид

Виктория Бекъм доби световна популярност през 90-те като Пош Спайс от Spice Girls. След това обаче стана съпруга на Дейвид Бекъм и майка на четири деца, а музиката замени с модата. Въпреки че в последните години модният й бранд търпи сътресения, тя не се отказва от него и доказателството за това е новият й проект.
За пръв път тази седмица Виктория Бекъм ще представи своя серия от три парфюма, всеки от които улавя нейните “спомени за места и преживявания”. А кампанията за тях успя да предизвика голям интерес, защото тя за пръв път влиза в ролята на рекламно лице на свой продукт. И то не как да е, а доста секси и провокативно.
В профила си в Instagram съпругата на Дейвид Бекъм публуква няколко снимки и едно видео, с които представя един от парфюмите и загатва за останалите. А от описанието разбираме, че голямото вдъхновение за ароматите е получила от връзката си с футболиста, в която определено има много запомнящи се моменти, които си заслужава да бъдат уловени в бутилка.
Като например парфюмът Portofino 97′ мирише на “процъфтяваща романтика” и олицетворява първото им любовно бягство в италианското градче през 1997 г.
На друг кадър Виктория Бекъм позира по секси дантелено бельо в черно, а акцент определено са мускулестите й ръце. А в коментарите под снимката откриваме мнения, че това въобще не е нейното тяло и че не е никак женствено. Други пък уточняват, че ръцете й са такива, защото редовно тренира пилатес.
В краткото видео към виждаме дизайнерката в секси пози, облечена в прозрачна, блестяща рокля и с мокра коса.
Вторият парфюм от колекцията носи името Suite 302 – на номера на стаята в парижки хотел, която двамата често си наемат през годините. Третият аромат San Ysidro Drive. Това е името на улицата в Лос Анджелис, на която се намира домът им.
Всички те ще бъдат налични за продажба от 29 септември на сайта на Victoria Beckham Beauty. Ще има и лимитирана колекция с по 30 бутилки от всеки парфюм, изрисувани ръчно и с подписани от Виктория Бекъм кутии.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Женени ли са Адел и Рич Пол

Откакто се премести в САЩ, Адел няма от какво да се оплаче. Тя си осигури “работа” като резидент-изпълнител в престижната зала “Колизеум” в Лас Вегас, а по всичко личи, че и връзката й с Рич Пол продължава да е върви добре. 35-годишната изпълнителка на “Hello” на няколко пъти се изпускаше […]

Subscribe US Now