Защо бившият на Бритни Спиърс е свалил над 15 килограма след раздялата

2023 г. определено не е сред най-леките нито за Бритни Спиърс, нито за Сам Асгари, защото през лятото двамата се разведоха само година след като се ожениха.
Но поне към момента изглежда, че раздялата се отразява по-добре за актьора, модел и фитнес инструктор с ирански корени, отколкото за изпълнителката.
И добро доказателство за това е последното интервю на Асгари за Page Six. В него той казва, че след раздялата с Бритни Спиърс е започнал своята физическа трансформация.
Сам Асгари казва, че е наблегнал на тренировките и е успял да свали между 15 и 18 кг. Актьорът допълва, че според него доста дълго време не е успявал да отдели време за себе си и резултатите са били видими.
А сега твърди, че влизането му във форма не е някаква форма на реваншизъм спрямо бившата му, а защото обича себе си и тялото си. Сам Асгари дори казва, че в момента въобще не мисли за нова връзка и няма намерението да се присъединява към някои от приложенията за запознанства.
Остава обаче загадка защо Асгари и Бритни Спиърс се разделиха, като нито един от двамата все още не е казал каква е причината. Някои от твърденията обаче са, че става въпрос за изневяра.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кои са най-търсените филми и сериали в Google през 2023 г.

В последните седмици на годината по традиция Google ни показват кои са били най-търсените неща в търсачката пред изминалите 12 месеца. Категориите, в които са разделени са доста, а ние ще се концентрираме върху най-търсените филми и сериали в Google през 2023 г. в световен мащаб. Най-търсените филми: 10. Pathaan 9. […]

Subscribe US Now