Криси Тейгън с неочаквано признание

Само преди около месец Криси Тейгън и Джон Леджънд ни изненадаха с новината, че ще стават родители за трети път.
Казваме изненада, защото в средата на 2020 г. Тейгън загуби си сина си Джак при спонтанен аборт, който сподели в социалните мрежи, че е преживяла изключително тежко.
Едва сега разбираме, че всъщност това не е точно цялата истина. На конференцията A Day of Unreasonable Conversation, провела се преди няколко дни, моделът разкри, че тя е взела решението да направи аборт, а той не е бил спонтанен.
Тейгън твърди, че горе-долу в средата на бременността е станало ясно, че Джак няма шансове да оцелее, дори да се роди. Но пък това би създало сериозна опасност за нейния живот. Криси Тейгън дори допълва, че този аборт е спасил живота ѝ, но едва преди няколко месеца е успяла да го осмисли и приеме, пише Billboard.
Тейгън и Леджънд имат две деца – Луна (6 г.) и Майлс (4 г.), като и двете са заченати с помощта на ин витро процедури.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рачков и Краси Радков се оляха в Слънчев бряг, туристи побесняха СНИМКА

Звездоманията явно е ударила яко Димитър Рачков и Краси Радков, става ясно от скорошна реакция на възмутени туристи, почивали на Слънчев бряг в края на август. Двамата летуващи засекли в хотела си телевизионните звезди и буквално останали смаяни от поведението им. Дотолкова, че да дадат глас на гнева си. Рачков […]