С тази СНИМКА Рачков призна разделени ли са с Анита за Коледа

Откакто са станали двойка, Анита Димитрова и Димитър Рачков системно са вкарвани във всевъзможни сюжети от медиите, най-често свързани с раздяла, породена от голямата разлика в годините им.

Напук на всичко обаче, тв водещият и любимата му са посрещнали Коледа заедно сред уюта на дома си. Потвърджение за това дойде и наскоро, от стори на Рачков, от което става ясно и, че подаръците са били под истинско дръвче в двора на къщата, в която двойката живее.
Няма да повярвате с какво се похвали Анита на Рачков СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dimitar Rachkov Official (@dimitar_rachkov.official)

Анита, която наскоро сподели, че е твърде заета и няма време за социални мрежи, също е споделила въпросното стори, с което отговаря на хейтърите, че двамата са сложили край на връзката си.
Наскоро тунингованата красавица показа и какъв сертификат е получила. Сдобила се е с него след завършен почти 3-месечен курс по “Управление и лидерство” в София./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето я новата къща на Тина и Миро от "Един за друг" в Англия СНИМКИ

Тина и Миро от “Един за друг” отпразнуваха първата си Коледа в новата си къща в Обединеното кралство, където живеят и работят от години. Двамата споделиха в социалните мрежи, че така са сбъднали една от най-големите си мечти. След цялото чистене, ремонтиране и декориране, което Тина споделяше регулярно в последните […]