Синът на Сашо Дойнов скочи на съотборник във “Фермата” и го нарече пред всички…

Синът на актьора Сашо Дойнов обяви свой съотборник от “Фермата” за абсолютен диктатор. Режисьорът Станислав посочи с пръст актьора Петър, който се самопровъзгласи за лидер на техния тим “Елбетица”.

“В нашия отбор е диктатура! Всички слушат един човек, който не спира да се натрапва. И аз се примирявам, защото не ми се влиза в спорове. Умният човек отстъпва”, заяви той.
Опа! Силиконка и миска са топ бачкаторите на “Фермата” СНИМКИ

Станислав се разстрои, след като Петър еднолично го отряза от участие в битката за привилегия. В нея трябваше да се реши кой отбор ще живее през следващата седмица при добри условия и кой ще се пържи в адска мизерия.
Желязната вдовица и една от най-харесваните ни Мис България се борят за 100 000 във “Фермата” СНИМКИ
“Аз имам състезателен дух и не искам да стоя и да гледам отстрани! Обичам да влизам в битки и мога страшно много неща, но Петър внушава, че няма нужда от мен”, оплака се Станислав на актрисата Валерия, която също се дразни от тиранията на Петър./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джулиана Гани се пусна от рая, но я попиляха заради... ВИДЕО 18+

Джулиана Гани пусна поредната порция изкусителни кадри от екзотично кътче на планетата, на което тя и любимият й Теодор се наслаждават на любовта си. Само че, докато пръска сексапил, силиконката забрави да говори правилен български, което й навлече солидна доза критики. “Сега разбирам защо казват, че Малдиви е Рая на […]

Subscribe US Now