Джулиана Гани се пусна от рая, но я попиляха заради… ВИДЕО 18+

Джулиана Гани пусна поредната порция изкусителни кадри от екзотично кътче на планетата, на което тя и любимият й Теодор се наслаждават на любовта си. Само че, докато пръска сексапил, силиконката забрави да говори правилен български, което й навлече солидна доза критики.

“Сега разбирам защо казват, че Малдиви е Рая на земята. Толкова е спокойно, непокътнато и красиво, че не може да се опише с думи. Освен това ти си тук и не ми трябва друго”, първо написа щедро тунингованата блондинка под кадрите. А впоследствие показа и във видео на какви глезотии се радва, с тази подробност, че… измисли нова дума в българския език, както й пишат последователи.
Джулиана Гани вдигна самолета в дефилето и… СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dzhuliana Abdul-Gani (@djuliana_gani)

“…можете да погледнете и пазарите от специалната козметика,която се произвежда само тук”, инфлуенсърства Гани, но веднага бе посечена с коментар, че “Ама няма такава дума в българския речник “пазарите”, както и от още един: “По един речник на всички инфлуенсъри”.
Джулиана Гани срина със земята Иво Димчев!
За изненада на мнозина обаче, Джулиана все още не е отвърнала на словесните атаки към себе си, както знаем, че иначе обикновено прави./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dzhuliana Abdul-Gani (@djuliana_gani)

Източник: blitz.bg
Next Post

Една година от смъртта на Елизабет Втора - какво се промени

На 8 септември 2022 г. светът заглъхна за минути от новината за смъртта на кралица Елизабет Втора – най-дълго управлявалият британски монарх и вторият най-дълго управлявал в световната история. Жената с вечната усмивка, която всеки може да припознае като своя баба. Жената с твърда ръка и мека дипломация, пред която се […]

Subscribe US Now