Никога не бихте познали Евгени Минчев така СНИМКА

На втори юни своя 60-годишен юбилей отпразнува светският хроникьор Евгени Минчев и както обикновено се случва – по традиция се появиха и негови детски снимки в мрежата, които предизвикаха много реакции.

Минчев, който е роден през 1963 г. в Златица, като извънбрачно дете, е осиновен и прекарва детството си в Пазарджик, където заедно със семейство си живее изключително бедно в циганския квартал на града.
Евгени Минчев най-накрая си призна, че е живял при Емил Димитров!
Учи във военно училище, но го напуска преди да завърши и отива в София. Започва да чисти входове, и тъй като няма софийско жителство и постоянни доходи, започва работа в градския трамваен транспорт. А днес. Днес вече е Лорд!

Известно е, че през 80-те години на XX век кара трамвай номер 7 в София, минаващ по Витошка, а едновременно с ватманството работи и като манекен и модел. В хода на настъпващите промени в България започва да пише за затворения свят на посолствата и на известните хора, като организира и партита. Печели популярност с гостуване в първия сутрешен блок на БНТ, правен от Величко Скорчев.
Евгени Минчев пусна скандални стари СНИМКИ с мутри, на едната му вадят пистолет

Издава няколко музикални албума. В работата си като пиар и продуцент организира и светски събития. Първата му книга са автобиографичните мемоари “От обратната страна” от 2008 г. През 2021-ва участва в третия сезон на “Маскираният певец” като гост-участник./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Адски кулинарни кошмари за шеф Манчев, той взима кардинално решение

Следващата седмица “Черешката на тортата” се превръща в кулинарна арена за петима от най-любимите участници в петия сезон на Hell’s Kitchen България. Големият победител в най-горещото кулинарно шоу Станислав Иванов, завършилата на второ място Виолета Стоянова, врачанското чудо Цветомира Стоянова, шампионката по влизане в спорове и месенето на хлябове Наталия Ганчева […]

Subscribe US Now