Коя е дъщеричката на Хейли и Джъстин Бийбър

Хейли и Джъстин Бийбър са женени вече от няколко години, като и преди са говорили за намеренията си да разширят своето семейство.
През 2021 г. в документалния си филм Джъстин Бийбър споделя, че е готов на тази така важна и отговорна стъпка. Половинката му Хейли обаче си признава, че предпочита да се въздържат още малко от това да имат деца.
Явно докато на бял свят се появи наследникът Бийбър, ще трябва да почакаме още малко. Дотогава обаче пак можем да кажем, че двойката е разширила семейството си, но не с дете, разбира се, а с домашен любимец.
След като на 31 октомври Хейли Бийбър показа на Instagram стори кучето си Оскар, облечено в хелоуински костюм като герой от “Улица Сезам”, тя сподели и първа снимка на най-новия си четириног приятел.
“Това е новата сестричка на Оскар”, написа Хейли в описание, от което разбираме също, че кученцето се казва Лу. За Хелоуин моделът го беше облякла като прасенце.
Джъстин също сподели в Instagram-а си снимки от празника, на които можем да ги видим заедно с Хейли и двете им кученца. Всъщност кучето си Оскар те често са наричали свой “син”, а сега личи, че вече си имат и “дъщеричка” – Лу, пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сами Хоссни и Мила Савова вече са родители

В края на месец септември Сами Хоссни и Мила Савова обявиха пола на първото си дете в социалните мрежи. Като тогава уточниха, че са го знаели преди това, но са решили, че е време и феновете им да го знаят. Месец по-късно от профилите в социалните мрежи на двамата разбираме, че вече […]