Когато Ашли Греъм осатане само по дамска чанта и нищо друго

Ашли Греъм не е от свенливите и точно затова я харесваме. Plus size моделът обича да демонстрира тялото си с ясното съзнание, че голяма част от човечеството страда от комплекси за своето. А не е нужно.
35-годишната Греъм публикува своя гола снимка, на която я виждаме да позира само по дамска чанта, с която обаче прикрива най-интимните си части. На останалите кадри от серията Ашли ни показва себе си в една отново много човешка светлина – а именно как изглежда една звезда извън целия блясък на едно важно събитие, като Оскарите например.
Греъм е поддръжник на идеята, че хората трябва да се показват такива, каквито са. Всякакви филтри и ретуш променят истината за самите нас. “Искам хората да ме видят такава, каквато съм, защото всеки носи собствената си история,” често споделя моделът в профилите си в социалните мрежи. И както обикновено, и този път тя получи цялата подкрепа от страна на феновете си, които не пропуснаха да я поздравят, че отново изглежда толкова естествено и невероятно.
34-годишният американски модел беше отговорен за интервюирането на звездите, докато пристигат в Dolby Theatre в Лос Анджелис и стана причина за разпалени коментари, след неудобното ѝ интервю с Хю Грант, който сякаш на сила отговаряше на въпросите на модела. 
Въпреки това обаче, Ашли Греъм успя да се наслади на вечерта с много приятели, като позира влюбено и до съпруга си Джъстин Ървин. Двойката изживява един от най-сладките етапи от живота си и не може да бъде по-щастлива с голямото си семейство. През януари 2022 г. на бял свят се появиха близнаците им Малачи и Роман. Те има и по-голям син Исак, който вече е на три години.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Наум Шопов подкрепи Юлиан Вергов, и отвърна на атаката, че е... СНИМКИ

В момента Юлиан Вергов се радва на изключителна подкрепа от страна на голяма част от колегите си в театралните среди след обвиненията на колежката му Диана Димитрова в побой и послевалото дело, което, както стана ясно наскоро, той спечели. Буквално броени часове, след като решението на Софийската районна прокуратура да не образува […]

Subscribe US Now